Skip links

Telefon

975 90 524

BLIKKENSLAGER

I over 35 år har Ove K. Helland AS utviklet sin ekspertise innenfor blikkenslagerfaget. En blikkenslager jobber innenfor områdene tak, fasade og ventilasjon og arbeider hovedsakelig med metall til ulik bruk innenfor disse områdene. Ove K. Helland AS leverer komplette takløsninger til nybygg og ved restaurering eller vedlikehold av eldre bygg, samt en rekke fasadearbeider som involverer produksjon og montering av utformet i metall som stål, aluminium, sink og kobber. Vi tilbyr en rekke blikkenslagertjenester inkludert takrenner, pipebeslag, takhetter og båndtekking. Virksomheten holder til på Stord og utfører alle våre taktekking- og blikkenslagertjenester for kunder i hele Sunnhordaland og omegn. Kvalitet er vårt hovedfokus og vi benytter oss kun av kvalitetsmaterialer, og er derfor forhandler av takrenner fra Grøvik Verk som holder høy kvalitet og kan tilpasses hvert bygg.

Pipebeslag

Ove K. Helland AS leverer og monterer pipebeslag til alle typer piper. Pipebeslag av god kvalitet bidrar til å minimere problemer knyttet til røyknedslag, trekk og fukt. I værutsatte områder kan det oppstå problemer særlig knyttet til regn og fukt som trenger inn i pipen. Montering av pipebeslag i metall sikrer pipen mot miljømessige utfordringer og resultatet blir en vedlikeholdsfri pipe med lang levetid.

Båndtekking

Båndtekking av tak og/eller fasade involverer tekking med lange bånd av tynnmetall som deretter sammenføyes med dobbelfals eller vinkelfals. Metallmaterialene som brukes til denne typen taktekking gir et robust resultat som er både klassisk og moderne. Ved båndtekking kan en rekke metaller benyttes blant annet kobber, sink eller aluminium m.m.

Bygningsbeslag

Vi leverer og monterer en rekke forskjellige typer beslag til ditt bygg. Hovedfunksjonen til beslaget er å beskytte mot lekkasjer, fukt og vær og vind. Beslaget gir et moderne uttrykk ved bruk av egnede metallplater som er tilpasset bygget. I motsetning til andre fasadematerialer trekker metallbeslag selvsagt ikke til seg fukt, men leder vann effektivt bort fra bygget og forhindrer fuktskader og lekkasjer.

Takhatter

Har du ventilasjonssystem med rør som munner ut gjennom ditt tak? Da trenger du en takhatt av god kvalitet montert av Ove K. Helland AS. Takhatter sørger for at det er tett rundt utmunning av rør i tak slik at optimal ventilasjonsfunksjon opprettholdes. Vi monterer takhatter av alle typer og veileder deg gjerne dersom du er usikker på dine behov knyttet til takhatter eller lignende.

Ta kontakt med oss i dag!

Send oss din henvendelse