Skip links

Telefon

975 90 524

Taktekking

Ove K. Helland AS tilbyr alt innenfor taktekking og er totalleverandør av alle systemer for tak. Virksomheten holder til på Stord og utfører alle våre taktekking- og blikkenslagertjenester for kunder i hele Sunnhordaland og omegn. Taktekkingsfaget består som kjent av å sikre bolig, næringsbygg og øvrige konstruksjoner mot vær og vind ved å benytte egnede materialer til tak som selvfølgelig er tilpasset bygget. Vi tekker tak som tar hensyn til utvendige påkjenning fra vær og vind, bidrar til et godt inneklima og motarbeider varmetap. Ove K. Helland AS har over 35 års fartstid i bransjen og allsidig erfaring knyttet til taktekking for mange ulike typer bygg og anleggsprosjekter i Stord og Sunnhordland generelt. Våre ansatte besitter en kombinasjon av formell kompetanse i form av fagbrev, samt mye erfaringsbasert kunnskap. Vårt hovedfokus er å levere kvalitet og å gjøre våre kunder fornøyd, derfor pleie vi å si «Hvis ikke kunder er fornøyd, er ikke vi fornøyd». Uansett om du har et stort eller lite prosjekt, behov for vedlikehold eller oppføring av bygg, du er privatkunde eller bedriftskunde, Ove K. Helland AS hjelper deg med dine taktekkingsbehov.

Takisolasjon

Ulike tak stiller ulike krav til isolasjon og valg av material er viktig for å unngå varmetap, energitap og høye kostnader knyttet til oppvarming på grunn av dette. Ove K. Helland AS har lang erfaring innenfor tak og isolering, samt mye kunnskap om hvilke materialer som egner seg. Krav til isolasjon endrer seg også over tid. Har du spørsmål knyttet til isolering av nybygg eller etterisolering? Ove K. Helland AS har svarene du trenger og kommer gjerne på befaring for å vurdere dine behov.

Taktekking med papp og folie

Takets helning har stor påvirkning på hvilke materialer som egnes, om materiale kan brukes alene eller krever underlag. Taktekking med papp og folie er to alternativer som relativt enkelt kan monteres på alle typer tak inkludert flate tak. Moderne takpapp er enkel å håndtere og har lang holdbarhet når det behandles riktig. Folie sveises sammen ved hjelp av varmluft og er svært slitesterk og brannresistent.

Ta kontakt med oss i dag!

Send oss din henvendelse